Wednesday, 9 April 2014

Gold Coast | Hotel Outrigger Surfers Paradise

Before ni Jat ada share berkaitan penginapan yang kami stay masa di Gold Coast tempoh hari.  So today Jat nak share selama 4h 3m di sana. Company sponsored Hotel Outrigger Surfers Paradise 4 bintang di Gold Coast tapi di Malaysia bertaraf 6 bintang. Fuhhhh!

Jika kita pergi bercuti, first thing mesti kita akan fikir tempat tinggal. Ye dak? Sebab nya kalau tempat tinggal tak selesa, percutian pon rasa tak best. Syukur Alhamdulillah, betapa bertuahnya datang jauh-jauh dapat pula hotel yang tip top dan sangat selesa.. 



Jat sebilik dengan roomate kak Afiza.. Beliau dari KL.. Lucky nama kami sama.. Kak fiza memang baik hati & sporting. Pagi-pagi dia la yang tolong kejutkan bangun tidur.. Dah la suara lembut, mendayu je panggil nama Jat.. Ntah berapa kali di panggil nya pon tak tahu..haha! Thank you kak Fiza tolong jadi jam loceng.. :P


Kak Fiza dah berumur 3 series, anak seorang tapi badan maintain macam anak dara.. Cantik sentiasa.. Rahsia? Amalkan pakai Premium Beautiful secara konsisten.. Jat pon practise siap-siap.. hehe!


Memandangkan kami datang single, so katil pon dapat yang single. Nama ja katil bujang tapi tengok real, besar dan selesa. Nyenyak tidur haa.. 

Bagi yang dah berkahwin, katil dan bilih lebih besar. Mungkin 2 atau 3 kaliganda lebih besar. That's why Jat mention dari awal, beruntung bagi yang dah berkahwin.. Sebab tak payah lagi berfikir nak pergi mana honeymoon without any fees. Dalam bisnes bersama The Diamond Circle, kita boleh dapat semua tu.. Best kan? 



Permandangan dalam toilet. Cantik & bersih. Di sini setiap hari cleaner akan datang cuci bilik. Hari-hari datang tukar cadar, towel, kemas beg.. So pagi-pagi biarkan je bilik berselerak if tak sempat nak kemas sebab nanti balik bilik dah bersih dan teratur.

Ni antara permandangan dari kami punya bilik. Subhanallah! Cantik sangat. 




View dari bilik kami tingkat 18.. Jatuh cinta dengan tempat ni. Tambahan pada malam hari.. Lagi cantik.. Kalau di sini pukul 6 pagi dah terkejut macam pukul 8 pagi di Malaysia.. So waktu subuh pon awal la di sini.. Pukul 6 pagi dah boleh nampak orang Aussie keluar jogging, mandi laut.. 

So kalau korang berpeluang dan berkemampuan nak datang melancong ke sini, boleh booking penginapan di sini. Boleh google nombor telefon or booking online. Memang best and service tiptop!

Next macamana pula penginapan  FREE TRIP di Shanghai?

Siapa nak follow Jat?

1000 tiket menanti anda.. Ambil peluang sama-sama..

Mungkin sebelum ni kita melancong sendirian, dengan family, dengan rakan-rakan tapi mengeluarkan bajet sendiri, why not ambil peluang pergi bersama-sama The Diamond Circle dengan PERCUMA..yes PERCUMA... Bawa duit shopping je ;)

Jika anda berminat, contact Jat.


Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com

No comments:

Post a Comment